Hur blockerar jag en spelare?
Behöver du lite avstånd från en annan spelare? När du blockerar någon kan personen inte längre kontakta dig eller se din profil.
Personen tas också bort från din vänlista, men du kan alltid avblockera dem senare.
Hur blockerar jag någon?
På dator
- Öppna spelarens profil.
- Välj Block.
- Bekräfta genom att välja Yes.
I appen
- Öppna spelarens profil.
- Välj den gula Report-triangeln.
- Välj Block och bekräfta.
Hur avblockerar jag någon?
På dator öppnar du Settings, väljer Blocked Users, hittar spelaren och väljer sedan Remove Block.
I appen öppnar du spelarens profil, väljer den gula Report-triangeln och sedan Remove Block.
Bra att veta
När du blockerar en spelare kan personen inte längre kontakta dig, men spelaren blir inte rapporterad eller bannad.
Om personens beteende bryter mot communityreglerna, rapportera dem också. Se Hur rapporterar jag en spelare?