Vad betyder Lock 42?

Ser du Lock 42 när du försöker logga in?

Det betyder att kontot har stängts av eftersom:

  • Ett köp har rapporterats som obehörigt.
  • En betalning har återbetalats eller återförts via en chargeback.

Enligt våra villkor kan konton som är kopplade till återbetalade köp stängas av permanent. I vissa fall kan vi granska om kontot kan öppnas igen, men det finns ingen garanti för att det återaktiveras.

Om du tror att avstängningen är ett misstag eller behöver hjälp med att förstå vad som har hänt, kontakta Support via chatten längst ner till höger i Hjälpcentret.

Did this answer your question? Thanks for the feedback There was a problem submitting your feedback. Please try again later.

Still need help? Contact Us Contact Us